Sluiten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Bestelinformatie

Betaalmogelijkheden:

* Ideal / MisterCash / Bancontact

tijdens het afrekenen kunt u voor deze optie kiezen

* Creditcards

tijdens het afrekenen kunt u voor deze optie kiezen

* Bank betaling handmatig

tijdens het afrekenen kunt u voor deze optie kiezen

* Rembours

stuur een e-mail naar info@safe-clean.nl met daarin de artikelen die u wenst te bestellen inclusief de aantallen, wij nemen dan contact met u op

* Automatische incasso

stuur een e-mail naar info@safe-clean.nl met daarin de artikelen die u wenst te bestellen inclusief de aantallen en een uittreksel van de KVK.
Wij nemen dan contact met u op met betrekking tot de eventuele mogelijkheden.

Transport / Bezorging:

De bezorging vind plaats op werkdagen (ma. t/m. vr.) tussen 8.00 en 17.00 uur, indien u niet dagelijks geopend bent verzoeken wij u dit vooraf door te geven om te kijken of we een oplossing kunnen bedenken.
De standaard levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen, veel items worden de dag van bestellen reeds verzonden, uitzonderingen worden direct met u gecommuniceerd. Onderstaande merken hebben vaak een langere levertijd:
- Diversey 3 á 5 werkdagen
- Ecolab 3 á 5 werkdagen
indien u zeker wilt zijn van een levering op locatie op een bepaalde dag, verzoeken wij u vooraf te informeren naar de levertijd. Orders waar vooraf niet over gecommuniceerd is en binnen de genoemde levertijd geannuleerd worden, worden belast met handlings kosten.

Voor "nieuwe" relaties:

MF Safe & Clean is erbij gebaat om een totaalprogramma op het gebied van o.a. reinigings-, veiligheids- en onderhoudsartikelen te leveren van goede kwaliteit tegen scherp concurrerende prijzen. Indien u ons een kosteloze inventarisatie met advies op locatie laat maken, wat u slechts circa 30 min. van uw tijd zal kosten zullen wij u positief verrassen met een scherpe offerte inclusief vrijblijvend advies. Mocht u een bestelling plaatsen bij ons, dan zullen wij de grootste zorg bieden aan een correcte afhandeling en danken wij u bij voorbaat voor het in ons gestelde vertrouwen.