Sluiten
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Zoek

Algemene informatie

Mogen wij ons even aan u voorstellen...

Uw one stop shopping partner voor veiligheid, reiniging en onderhoud! MR Safe & Clean is een service verlenende groothandel in professionele Veiligheid, Reiniging-, Onderhoud en Wellness producten. Ons programma omvat alles wat er nodig is om in een organisatie safe & clean te werken. Onze service begint reeds voor het aanbieden van de producten / diensten van goede kwaliteit tegen scherpe condities; wij komen vrijblijvend op locatie om een inventarisatie te maken van de huidige situatie, waarna we een advies maken. Dit hele traject kost U weinig tijd en u heeft nadien het programma Veiligheid, Reiniging en Onderhoud weer compleet in kaart.

Wij zijn voorstander van het omzetten van reiniging- en onderhouds producten / toepassingen bij onze relaties in ecologische alternatieven welke mens en milieu ontzien. Hiermee hopen we een steentje te kunnen bijdragen aan het duurzaam ondernemen in Nederland.

We hebben reeds een groot aantal productgroepen die aan het europees ecolabel voldoen in ons assortiment. Mocht uw interesse gewekt zijn, kijkt u eens op onze site: bel / app of mail ons en wij zullen u positief verrassen!